Om os

Jagtoplevelser i film og billeder

Jagt-klubben.dk er en hjemmeside hvor vi deler vores jagtoplevelser med andre jægere.

 

Hvem står bag jagt-klubben.dk

 

Michael Brodersen og Hans Wind der har jaget sammen i ind og udland siden 2004. Vi kommer fra sønderjylland, nærmere betegnet Løgumkloster.

 

Vi har siden år 2004 været sammen på jagtrejser til lande som Sverige, Norge, Tyskland og Polen. Det har givet os rigtigt mange fantastiske jagtoplevelser, som vi her på siden giver et lille indblik i.

 

Hvordan opstod jagtklubben.dk

 

I 2008 beslutte vi at vi ville lave en hjemmeside til os selv, hvor vi kunne have bilederne fra vores jagtoplevelser liggende.

 

I starten var der kun billeder, men i maj 2009 begyndte vi så småt at optage lidt videoer hver for sig, når vi var på riffeljagt.

 

Det er dog svært at få specielt skudscener med, når man selv var på jagt, da man både skulle håndtere kameraet og riflen på samme tid.''

 

I august 2009 prøvede vi så at filme hinanden under en tur til Polen, hvor vi skule jage den røde sommerbuk i brunst.

Det var bare en super oplevelse, for det første er det altid sjovt og interessant at gense jagten,

når man kommer hjem, men det er også rigtigt spændende mens det sker. Ja bukkefeberen kan være lige så høj ved at gå med kameraet som med riflen.


Lige siden har vi en eller flere gange årligt været på jagtrejser sammen, hvor vi har filmet hinanden eller filmet jagten med hjelmkamera hver for sig.